Trouwambtenaren

Foto van de trouwambtenaren en babsen op Terschelling

Wat is daarop uw antwoord?
"Ons" mooie eiland uitverkoren als decor voor uw trouwdag, een bewuste keuze. Wij, de vijf trouwambtenaren van Terschelling geven graag in overeenstemming met uw wensen een persoonlijke invulling aan de trouwceremonie. Geheel passend bij het eilandgevoel, besteden wij er in alle rust en ruimte de nodige aandacht aan. Het "ja ik wil" klinkt ons telkens weer als muziek in de oren, wij voelen ons bevoorrecht om  aan deze feestelijke gebeurtenis een bijdrage te mogen leveren.
Ons antwoord is : "Ja wij willen".
Jacoba Cruiming, Cathy van Nes, Dirk de Bruijne en Niels Bolderman.

Na het reserveren van een trouwlocatie heeft u nog voldoende tijd om na te denken wat uw wensen voor de plechtigheid zelf zijn. Deze wensen bespreekt u met uw trouwambtenaar. De gemeente Terschelling beschikt over vijf trouwambtenaren. De trouwambtenaar leidt de plechtigheid geheel in stijl, dus in een mooie Terschellinger toga. Twee maanden voor uw huwelijk kunt u bellen naar het gemeentehuis om te vragen wie u trouwt.

Uw eigen trouwambtenaar / babs

Wilt u uw huwelijk laten voltrekken door een trouwambtenaar van de burgerlijke stand uit een andere Nederlandse gemeente? Dat is mogelijk als de trouwambtenaar al in vaste dienst is in een andere Nederlandse gemeente. De voorwaarde is dat de ingevulde aanvraag 3 maanden voor de huwelijksvoltrekking bij ons binnen is.

Aanvraagformulier trouwambtenaar voor één dag

Reglement trouwambtenaar voor één dag

Top